Preservem l’autenticitat i sostenibilitat de Tamariu i estem compromesos amb el seu futur i la seva història.

TAMARIU

Qui som

L’Associació de Veïns i Amics de Tamariu és una entitat compromesa amb la preservació i millora de la nostra estimada cala. Des dels nostres inicis l’any 1958, hem treballat per promoure el desenvolupament sostenible i la conservació de la bellesa natural de Tamariu. Mobilitzem recursos per a protegir el nostre entorn de la massificació i, amb el suport dels nostres socis, continuem impulsant iniciatives que beneficien a tots els qui l’estimen.

Història

L’Associació d’Amics de Tamariu (ATA) té els seus inicis l’any 1957, quan es va decidir crear l’associació, constituïda com a tal l’any següent. Els hotelers de Tamariu i algunes de les primeres famílies estiuejants de Barcelona, juntament amb Ramir Medir, van ser les principals sustentadores de l’ATA en els seus inicis. Al llarg dels més de 50 anys d’història són moltes les reformes i millores que s’han fet a Tamariu iniciades o promogudes per aquesta associació. Actualment, l’ATA segueix activa sota el nom d’Associació de Veïns i Amics de Tamariu (AVAT) i, sustentada per l’aportació dels socis i simpatitzants, continua vetllant per la cala i el seu entorn. 

TAMARIU

Funcions generals

$

Preservació de l'entorn natural

Protegir i conservar la bellesa natural de Tamariu i el seu entorn, promoure iniciatives de sostenibilitat i cura del medi ambient.

$

Millora d'infraestructures i serveis

Impulsar projectes per millorar la infraestructura bàsica i els serveis a Tamariu, col·laborant amb les autoritats locals per abordar necessitats com la gestió de residus i la neteja de carrers.

$

Foment del desenvolupament comunitari

Promoure la cohesió social i el desenvolupament comunitari a Tamariu, organitzant activitats socials, culturals i recreatives per a residents i visitants de totes les edats.

$

Suport a iniciatives locals

Donar suport a iniciatives locals que contribueixin al desenvolupament econòmic, cultural i social de Tamariu, fomentant la col·laboració amb comerciants, hostalers i restauradors de la zona.

$

Comunicació i participació ciutadana

Facilitar la comunicació entre els socis i la comunitat en general, mantenint informats els residents sobre esdeveniments, notícies i oportunitats de participació en la vida local.

$

Defensa dels interessos locals

Defensar els interessos de Tamariu davant les autoritats municipals i altres entitats, representant els valors i preocupacions de la comunitat en assumptes rellevants per al desenvolupament i el benestar de la cala.

Junta directiva

2023 – 2026

TAMARIU

Jordi García-Coca

President

TAMARIU

Pau Amat Vilaró

 Vice-president i tresorer

TAMARIU

Judit González Cubiló

Secretària

Fes-te soci!